Tjäna pengar på Onlyfans

Onlyfans är en ganska så unik plattform för dig som influencer eller kreatör som vill tjäna pengar snabbt som tjej eller kille. Hos Onlyfans kan dina mest lojala fans följa dig och betala för en prenumeration för att få tillgång till ditt unika material. Denna plattform har blivit otroligt stor och populär inom så kallad vuxenunderhållning och det är allt fler människor som underar hur de kan tjäna pengar på Onlyfans. Det som skiljer Onlyfans ifrån andra plattformar är att Onlyfans är mest känt för sitt sexuella innehåll och för att kunna ta del utav detta innehåll behöver följare betala pengar.

Onlyfans blev startar i 2016 av Timothy Stokely ifrån Storbrittanien. Även om merparten av de människor som tjänar pengar på Onlyfansgör det genom att dela nakenbilder och sexuellt innehåll, så finns det andra aktörer som personliga tränare, bloggare och kändisar som skapar innehåll omkring sina intressen. Dock om vi ska vara helt ärliga så är absolut Onlyfans gjorde för den som vill sälja sexuellt innehåll på sajten

kåta-tjejer

Kan man tjäna pengar på OnlyFans utan att visa ansiktet?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hur många användare finns det på OnlyFans?

Om man kollar på deras Linkedln sida står denna info:

 • 70 miljoner registrerade användare.
 • 1 miljon content creators.
 • Utbetalat över 2 Miljarder dollar till sina användare.

Vad gör man på OnlyFans?

Som medlem hos Onlyfans så kan du sälja nakenbilder och videos, samt att du kan hålla live streams där du kan sex chatta direkt med dina följare. Du kan som kreatör ha direkt kontakt med dina följare på instagram genom den privata meddelande funktionen. Genom där kan du meddela alla dina prenumeranter om dina uppkommande liveshows, salu av exklusivt innehåll mm.

Att du har möjligheten att kunna ha liveshows är en stor fördel för både dig och dina följare, då detta lockar många till att börja följa dig. Detta gör även hela upplevelsen för dina prenumeranter så mycket mer personligare än att bara kolla på porrfilm till exempel. Det är just den personliga kontakten som gör att dina följare kommer att välja att köpa dina nakenbilder och ditt innehåll.

Efter att du har skapat ditt Onlyfans konto så kan du välja att antingen ha ditt Onlyfans konto kostnadsfritt eller så kan du välja att ha den låst så att dina följare måste betala för att se ditt innehåll. Här kan du välja hur mycket du ska ta betalt för dina följare att kunna se ditt innehåll.

Hur kan man tjäna pengar på OnlyFans?

Här nedan hittar du en lista på alla de olika sätt som du kan börja tjäna pengar på Onlyfans på.

Prenumeration

Det vanligaste sättet som du kan tjäna pengar på ett Svenskt Onlyfans konto är att du accepterar prenumerationer på ditt konto. Detta innebär att dina följare måste betala en viss summa för att kunna se ditt innehåll. De vanligaste är att Onlyfans modeller sätter en kostnad på mellan €4.60 och €46.09 per månad för sina följare.

Pay-per-view

Du kan även välja att dela så kallad exklusivt material via pay-per-view innehåll. Detta kan vara video och klipp som är special-anpassade till dina fans. Det bästa med detta material är att du kan ta betydligt högre avgifter för dessa. Om du är bra på att ta erotiska bilder och videos så kommer du snabbt att märka av att du kan tjäna flera tiotals tusen kronor extra varje månad. Här rekommenderar vi att du kontaktar en professionell Onlyfans Management byrå som OFM24.com.

Dricks

Du kan även motta dricks ifrån dina fans snabbt och enkelt. Om du skapar bra innehåll så kommer chansen vara större att folk vill betala extra för dina bilder och videos. Du kan även ta extra betalt för videohälsningar och liknande.

Custom Content

Du kan även tillåta dina fans att lägga beställningar för så kallade custom videos. Detta innebär att du skapar videos eller tar foton baserar på vad dina fans vill ha. Detta är troligen det största sättet som du kommer kunna tjäna pengar snabbt som tjej online när det kommer till Onlyfans. Detta kan handla om videos där du har på dig vissa sexiga underkläder eller när du gör något specifikt framför kameran för dina fans. Du kan självklart alltid tacka nej till dina fans förslag om vad de begär är någonting som du inte är bekväm med att skapa.

tjäna-pengar-på-onlyfans

Vad behövs för att komma igång med OnlyFans?

När det kommer till den utrustningen som du kommer att behöva som en Onlyfans modell så kommer det inte att krävas speciellt mycket. Det handlar mest om vilken typ av content du väljer att skapa samt hur professionellt du vill att allt ska se ut. Vi kan säga att desto mer du vill tjäna desto viktigare är det att dina bilder och videos ser professionella ut. Här nedan hittar du vad vi rekommenderar att du börjar med för att komma igång som en professionell Onlyfans modell:

 • En bra kamera för att ta professionella videos och bilder.
 • Videokamera för livestreaming.
 • Ringlampor och en bra lampa.
 • Sexiga underkläder som outfits och stringtrosor.
 • Vuxenleksaker.

Vem kan skapa konto på OnlyFans och tjäna pengar?

För att du ska kunna komma igång med ett Onlyfans konto och börja tjäna pengar online så måste du först och främst vara minst 18 år gammal. Detta måste du bevisa och styrka med ett godkänt ID. Detta är även viktigt för att du ska kunna få ut dina pengar efter att du fyllt i dina bankuppgifter.

Starta ett konto på OnlyFans

Här nedan går vi igenon hur du kan öppna ett konto och börja tjäna pengar på Onlyfans.

 1. Registrera ditt konto: Det är helt kostnadsfritt för dig att öppna ett konto på Onlyfans. Du måste vara över 18 år och kunna identifiera dig med ett ID eller pass, samt ha ett bankkonto för att motta dina pengar.
 2. Sätt dina priser: Du kan välja att ha ett helt kostnadsfritt konto som dina följare kan följa eller att ta emot en månadskostnad.
 3. Marknadsför ditt konto: För att du ska kunna tjäna pengar på Onlyfans så måste du ha följare som är villiga att betala för ditt material. Här kan du få in följare via sociala medier, starta en blogg eller genom en Onlyfans Management Byrå.
 4. Planera ditt innehåll: Nu när du har registrerat ditt konto och lagt in all nödvändig information, så är det nu dags för dig att att planera ditt innehåll. Detta är vad dina betalda följare förväntar sig och det är en bra ide att du lägger upp nytt material varje dag, speciellt om du vill tjäna pengar på Onlyfans i stor skala.
 5. Kommunicera med dina fans: Detta kanske är den viktigaste punkten när det kommer till att tjäna pengar på Onlyfans. Det som dina följare egenligen betalar för är möjligheten att kunna ha en nära kontakt med dig och kunna önska specialanpassat innehåll.

Hur mycket pengar kan jag tjäna på OnlyFans?

När du väljer att bli en Onlyfans modell så kan det bli väldigt lönsamt för dig ekonomiskt. Dina inkomster kommer dock att variera beroende på ett antal olika faktorer. Det vanligaste sätten som du kan tjäna pengar på Onlyfans är genom så kallade prenumerationsavgifter, dricks och försäljning av exklusivt innehåll. På detta så kan  Svenska Onlyfans modeller tjäna flera hundra tusentals kronor varje månad. Det finns idag Onlyfans modeller som tjänar över 100 000 kronor varje månad relativt enkelt. Det finns även de modeller som tjänar över 500 000 kronor varje månad. Dessa summor är dock sällsynta om de inte använder sig utav en Onlyfans Management agentur.

Det finns tyvärr ingen specifick information om hur mycket vissa Svenska Onlyfans modeller tjänar. Men enligt rykten så är deras inkomst minst på ett antal tio tusentals kronor varje månad beroende på vilken modell det är Den svenska modellen Amanda Breden säger att hon tjänar mer än 300 000 kronor varje månad. Det kan vara svårt att hitta hur mycket varje Onlyfans modell faktist tjänar. Dock om man kollar på de exempel som individuella modeller rapporterar att de tjänar så är inkomsterna väldigt stora.

Ett annat exempel på en svensk Onlyfans modell är Paulina Danielsson som har avslöjat att hon har en inkomst på 200 000 kronor varje månad på Onlyfans.

Är det skatt på inkomster från OnlyFans?

Ja, alla dina inkomster ifrån Onlyfans måste du betala skatt på i Sverige. Det är helt enkelt samma regler gällande beskattning som andra intäkter du har som exempelvist en gamer. Om du verkligen vill börja tjäna pengar på Onlyfans på ett seriöst sätt så kan vi rekommendera att du startar ett företag där du kan förvalta dina inkomster.

Dock om du enbart vill testa på att tjäna pengar på Onlyfans så är detta inget som du behöver tänka på. Du kan läsa mer om hur det fungerar med beskattning för influencers på Skatteverkets hemsida.

Måste man visa sig naken?

Nej, du måste inte visa dig naken eller ens sälja nakenbilder på Onlyfans för att kunna tjäna pengar. Dock är det ju självklart att detta är det enklaste sätt som du faktiskt kan tjäna pengar på Onlyfans online. Du kan dock även erbjuda din kunskap, skvaller eller helt enkelt bara sälja din egna konst.

Du ska dock alltid ha en plan för exakt hur du vill kunna tjäna pengar på Onlyfans och detta ska du alltid vara tydligt med gentemot din publik. Om du försöker lura in folk på din sida genom att prata sex men sedan så väljer du att inte sälja nakenbilder så kommer du helt klart inte bli långvarig på sajten.

Om du är kreativ så kan du säkert komma på andra sätt att tjäna pengar på Onlyfans utan att sälja dina nakenbilder. Du kan exempelvis välja att prata sexuellt eller förföriskt med din publik enbart, eller kanske enbart sälja dina trosor eller sälja dina fotbilder online.