Site icon Svenska Onlyfans

Tjäna Pengar Snabbt som Tjej

Tjäna pengar snabbt som tjej

Sajten Onlyfans är en av de största sociala medieplattformar för den som vill tjäna pengar snabbt som tjej. Hela plattformen är skapad för ett flertals olika nicher, men den största nischen är helt klart vuxet innehåll. Som content creator på Onlyfans så har du möjligheten att tjäna mycket pengar om du vet hur du ska marknadsföra dig själv på korrekt sätt. Om du är en tjej och går i tankarna på att starta ditt Svenska Onlyfans konto så har du kommit till helt rätt plats.

Vi kommer i den här artikeln att svara hur du kan tjäna pengar snabbt som tjej på Onlyfans. Merparten av de mest framgångsrikaste content creators på Onlyfans är kvinnor så om du frågar hur du kan tjäna pengar online snabbt så är det bara att fortsätta läsa vidare här nedan.

kåta-tjejer

Komma igång med Onlyfans: Vad behöver du för att komma igång?

Sajten Onlyfans är en väldigt användarvänlig hemsida som verkligen inte kräver någon som helst speciell expertis men om du ska börja använda plattformen så är det ett antal saker som du kommer att behöva innan du börjar. Vi har listat vad du kommer att behöva här nedan:

1. Utrustning

Det första som är otroligt viktigt när ska starta ett Onlyfans konto är din utrustning. Det som är viktigast är att du har en bra kamera som kan ta bilder av väldigt hög kvalitet och samtidigt kunna spela in videos i HD. Det kommer även krävas att du har en bra mikrofon så att du kan producera ljud av bra kvalitet. Andra tilllägg som absolut inte är ett måste men som kan hjälåa dig mycket är stativställ. Allt detta kan du få om du redan har en bra mobiltelefon med bra kamera och mikrofon. Du behöver egentligen aldrig köpa extra grejer, har du en bra smartphone så är du redo att komma igång.

2. Nischval

Efter att du har startat ditt Svenska Onlyfans konto så är det viktigt att välja vilken nisch som du vill starta i. Du kan så klart börja med att ladda upp dina nakenbilder och direkt börja tjäna pengar snabbt som tjej, men det finns även andra nicher som kan vara intressanta för dig. Det finns mängder av nisher som du kan välja. Det finns även de som har Svenska Onlyfans konton och alltid förblir anonyma, vilket innebär att de inte visar sina ansikten.

3. Sociala Medier

Innan du börjar med Onlyfans så kan man rekommendera att du först skapar dig själv konton hos de största sociala medie plattformar och samtidigt jobbar på att bygga dig själv en följarskara. Desto aktivare du är på sociala medier som Twitter, Facebook,TikTok och Instagram, desto större är chansen att du kommer lyckas bygga upp den mängd följare som troligtvist kommer vara intresserade av att prenumerera på ditt Onlyfans innehåll.

Om du som många andra Svenska Onlyfans kreatörer vill vara anonym (inte visa ditt ansikte) men endå vill tjäna pengar snabbt som tjej så är det fullt möjligt. Det första du behöver göra är att skapa dig själv ett alis (artistnamn). Sedan behöver du skapa nya sociala medier som dina vänner eller familjemedlemmar inte känner till. Det finns idag många svenska Onlyfans modeller som tjänar bra med pengar genom att vara helt anonyma.

Tjäna pengar snabbt som tjej på Onlyfans

Det finns ett flertals olika sätt som du faktist kan tjäna pengar snabbt som tjej på Onlyfans. Här nedan har vi valt att lista de bästa och populäraste sätt som du kan tjäna pengar på din Svenska Onlyfans:

Prenumerationstjänst
Detta är troligen det vanligaste sätt som du kommer att tjäna pengar på dina prenumeranter. Dom betalar en månadskostnad för att kunna få tillgång till ditt konto och dina bilder. Detta visar även vilka av dina fans som faktist är där för att stödja dig.

Betalda inlägg
Om du istället vill ha ett kostnadsfritt konto för dina fans att följa dig så kan du välja att istället ta betalat för dina diverse inlägg. Det innebär att när en prenumerant vill se ett av dina inlägg så behöver de betala en mindre summa för detta.

Dricks
Oavsett om du väljer att ha ett kostnadsfritt konto eller ett konto som kostar dina prenumeranter en viss summa pengar så kan du alltid dra in pengar på att du får dricks utav dina prenumeranter. Detta kan du få i direktmeddelanden samt livestreaming sessions på Onlyfans.

Betalda meddelanden
Det fungerar väldigt enkelt för dig att skicka meddelanden till dina följare på Onlyfans. Du kan lätt konfiguerara ditt OF konto så att alla tittare måste ge dricks för att kunna skriva till dig. Du kan även sätta dina meddelanden bakom en så kallad betalvägg för att dina följare ska kunna se dessa.

Livestreaming
När du väljer att göra en livestream så innebär detta att dina följare kan ge dig dricks samtidigt som du livestreamar i realtid. Du kan välja att sätta ett så kallat dricks mål på en viss summa pengar. 

Låt en Onlyfans Management Byrå hjälpa dig med ditt konto

I takt med att Onlyfans har blivit så stort och populärt bland influencers så har även en annan industri ökat i popularitet. Detta är Onlyfans management byråer. Dessa beror fokuserar utomslutande på att hjälpa Onlyfans modeller med att växa sitt konto genom att de i första hand hjälper dem med deras sociala medier och online nätvaro och på så sätt ökar prenumeranterna som en Onlyfans modell får.

Det bästa med dessa byråer är att kostnaden för dem vanligtvist är en % av vad ditt konto drar in varje månad så på så sätt så behöver du aldrig betala någonting i förväg. En av de populäraste och mest välkända så kallade OFM byråer är OFM24 som i skrivande stund hanterar över 50+ välkända Onlyfans modell konton internationellt.

Att tänka på innan du startar ett Onlyfans konto

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Är OnlyFans säkert

När det kommer till att ha en svensk Onlyfans så är det viktigt att du som tjej alltid känner dig bekväm med vad du väljer att lägga upp. Du måste känna till att Onlyfans leaks sker och är någonting som Onlyfans motarbetar regelbundet. Tur nog så har behöver du inte alltid sälja sexuellt innehåll bara för att du har en Onlyfans konto.

Du kan välja att enbart visa exempelvist dig själv i BH och underkläder. Om du inte vill visa ditt ansikte så kan du även välja att inte göra det. Du kan läsa mer om hur du kapar dig själv ett anonymt Onlyfans konto här nedan.

Hur man använder OnlyFans utan att visa ditt ansikte

Här nedan hittar du ett par av våra tips på hur du kan skapa ett anonymt Onlyfans konto online:

  • Du kan välja ett alias.
  • Du kan skapa ditt innehåll utan att visa ditt ansikte.
  • Du kan välja att blockera vissa länder samt regioner.
  • Du kan på Onlyfans sajten få uppdateringar om någon kopierar ditt material.

Hur mycket tar OnlyFans?

När du blir medlem hos Onlyfans så kommer de att dra av 20% av allt som du tjänar in. Det som har gjort Onlyfans så populärt bland kreatörer är att du har all makt i dina egna händer.

Oavsett om du väljer att lägga upp nakenbilder, matlagningskurser eller fitness videos så är det alltid viktigt att du känner till det kostnader som du har på plattformen.

Hur man blir framgångsrik på OnlyFans

Du kan alltid själv välja hur du vill kunna få betalat hos Onlyfans. Du kan antingen välja att hämta hem dina betalningar varje vecka eller varje månad. När du vill tjäna pengar snabbt som tjej så är det viktigt att du känner till att det finns inget blixt snabbt sätt.

Du måste lägga in arbetet att först och främst skaffa prenumeranter och sedan behöver du även arbeta på dina sociala medier så att du regelbundet får in prenumeranter som är villiga att betala för ditt material. För att du ska kunna tjäna pengar snabbt som tjej på Onlyfans så rekommenderar vi att du följer nedanstående tips:

Locka fler prenumeranter: Använd och pimpa upp din header i din Onlyfans profil. Detta är hur du kan bygga upp ditt varumärke, Här rekommenderar vi att du använder dig utav en bild som inte är sexuell och safe for work som man säger samtidigt som den ska visa dina prenumeranter vad de kan förvänta sig ifrån dig.

Vi rekommenderar även att du kanske sätter ditt månadsabonnemang som rea, vilket innebär att de som prenumerar på ditt konto får det till en lägre kostnad till att börja med.

Posta nya inlägg dagligen: Att posta dagligen är otroligt viktigt för att du ska kunna bygga upp ditt varumärke samtidigt som du håller dina fans engagerade och intresserade.

Det är även viktigt att du fokuserar på att kommunciera med dina följare så att du skapar en relation med dem., skicka dem kamapnjer och erbjudanden gällande ditt material.

Marknadsför ditt konto på sociala medier: När det kommer till att marknadsföra ditt konto så är det viktigt att det görs i de rätta kanalerna och här är dina sociala medier otroligt viktigt. Du kan genom att du skapar dig sociala medie profiler specifickt för att marknadsföra ditt Onlyfans konto se till att du får in så många prenumeranter som möjligt.

Exit mobile version